ÁSZF minta, ÁSZF készítés

Az e-kereskedelem korszakában a weboldalaknak, szoftvereknek és webáruházaknak is bonyolult jogi feltételeknek kell megfelelniük. Nem meglepő, hogy a honlapok esetében a hatóság gyakran magas bírságokat szab ki az Általános Szerződési Feltételek hiányosságai miatt. Személyre szabott ÁSZF minta készítés: kérjen tőlünk ajánlatot!
Részletfizetés opció:

Profi és naprakész ÁSZF készítés szolgáltatásunkat akár részletfizetéssel is elérheti. Kérjen be tőlünk ajánlatot!

Miért válassza az egyedi ÁSZF készítés szolgáltatást?

Professzionális ÁSZF készítés: minden honlapnak – az Ön weboldalának is – sajátos működése van, legyen szó termékek vagy szolgáltatás értékesítéséről. Ezért egy másik webáruház szerződési feltételeinek lemásolása nem megoldás a problémára és a büntetések elkerülésére. Ügyvédi irodánkban az ÁSZF teljes mértékben az Ön vállalkozásához igazítjuk, egyetlen pontja sem lesz pontatlan vagy érvénytelen.

Semmi sem fog hiányozni a dokumentumból: ha szeretné elkerülni az akár több millió forintos bírságokat, akkor érdemes szakértőket megbíznia az ÁSZF minta összeállításával, akik A-tól Z-ig ismerik ezt a jogi területet. Irodánkban mindent belefoglalunk a dokumentumokba, ami az Ön vállalkozását érinti:

 • termékkörét, szolgáltatásait,
 • a vásárlás menetét,
 • fizetési módokat,
 • elállás jogát,
 • a panaszkezelés menetét,
 • szavatossági és jótállási kérdéseket,
 • a szállítási módokat, valamint határidőket,
 • illetve további fogyasztóvédelmi jogköröket is, amennyiben a weboldal funkciója megkívánja.

Egyedi megoldás: az interneten fellelhető sablonok és minták mind elavultak, hiszen az Általános Szerződési Feltételek gyakran változnak. Ön is könnyedén naprakész lehet, ha az egyéni ÁSZF dokumentációt választja. Legyen szó szolgáltató cégről, webáruházról, SaaS szoftverről vagy bármilyen egyéni igényről, mi elkészítjük a szükséges szabályzatot.

Elkerülheti a súlyos bírságokat: főként egy friss webáruház esetében fontos, hogy az első bevételeket ne kisebb-nagyobb pénzbeli büntetésekre kelljen fordítani. Egy korszerűtlenül összeállított ÁSZF ügyirat gazdaságilag sem éri meg. Irodánkat pedig akkor is megbízhatja, ha az általunk kiállított ÁSZF-et a későbbiekben át kell alakítani vagy a jogszabályi környezet változásait szeretné lekövetni.

Ellenőrzés esetén vállaljuk a jogi képviseletet: munkánkra teljeskörű garanciát vállalunk. Hatósági ellenőrzés során csak akkor kell képviseleti díjunkat kifizetnie, ha a bírság érvénybe lép eljárásunk ellenére is.

Részletfizetés opció:

Profi és naprakész ÁSZF készítés szolgáltatásunkat akár részletfizetéssel is elérheti. Kérjen be tőlünk ajánlatot!

ÁSZF minta
Profi ÁSZF Készítés
ÁSZF Készítés Webshopoknak

Kiknek érdemes igénybe venni?

 1. Webshop tulajdonosoknak: a jogszabályok és az e-commerce piaci környezet napról-napra változik. Ha Ön a webshop elindulásakor töltött fel utoljára ÁSZF szabályzatot, az valószínűleg már rég nem naprakész. Ilyen esetben is bátran fordulhat hozzánk: segítünk aktualizálni a meglévő dokumentációt.
 2. Ha Ön most indít webáruházat: egy webshop, honlap esetében az adatvédelmi szabályzat mellett ÁSZF-nek is elérhetőnek kell lennie. Egy hivatalos ügyvéd által kiállított irat biztosan 100 százalékban megfelel a jogi környezetnek és nem kell attól félnie, hogy a másoktól átvett ÁSZF tartalma az Ön esetében nem alkalmazható.
 3. ÁSZF minta szoftverek, mobil app-ok értékesítéséhez: az online programok használatakor is szükséges ÁSZF készítés, hiszen ilyen esetben is vásárlókat szolgálunk ki. Irodánkban gond nélkül kiállítjuk az ilyen felhasználásra készült dokumentumokat is.
 4. Szolgáltató cégek: a szolgáltatásokat értékesítő vállalkozások gyakran megfeledkeznek arról, hogy az Ő esetükben is szükség lehet Általános Szerződési Feltételekre. Pedig sokkal egyszerűbbé és átláthatóbbá teszi a működést, ha a megrendelők előre tájékozódni tudnak. Ráadásul az ÁSZF a későbbi jogviták megnyugtató lezárását is szolgálja.

Ön is szeretné, ha egy professzionális és naprakész ÁSZF védené vállalkozását?
ÁSZF készítés a dr. Bodó Gergely Ügyvédi Irodában: kérjen tőlünk ajánlatot!

Kapcsolat