Dr. Bodó Gergely Ügyvédi Iroda

dr. Bodó Gergely Ügyvéd
dr. Bodó Gergely - Ügyvéd

Ügyvédi irodánk 2013-ban nyitotta meg kapuit először Nyíregyházán, majd néhány évvel később Debrecenben is elindítottuk praxisunkat. Célunk elsősorban, hogy modern, jól érthető megoldásokat és jogi szolgáltatásokat nyújtsunk ügyfeleinknek, melyekkel felgyorsíthatjuk az olykor hosszadalmas és rengeteg energiát igénylő peres és nemperes eljárásokat.

Irodánk kiemelt területei az adatvédelem, cégügyek, adótanácsadás és a követeléskezelés, azonban ingatlan adásvételi, közbeszerzési és védjegyoltalmi kérdésekben is megszámlálhatatlan tapasztalatot szereztünk.
Keressen minket elérhetőségeinken, ha megbízható ügyvédet keres és Ön is a korszerű eljárásokat választja szívesebben!

Kivel fog találkozni a dr. Bodó Ügyvédi Irodában a jogi eljárások során?

Dr. Bodó Gergely vagyok, a dr. Bodó Gergely Ügyvédi Iroda alapítója. Jogász diplomám megszerzése óta azon dolgozom, hogy ügyvédi irodámban a lehető legszínvonalasabb módon segítsem sikerre ügyfeleinket Nyíregyházán és Debrecenben egyaránt.

Praxisomban dolgoztam már együtt közigazgatási szervekkel, nagyvállalatokkal, KKV cégekkel és magánszemélyekkel is: a sok tapasztalatnak köszönhetően igen gyorsan kialakult bennem az a vélemény, hogy az emberek a jogi ügyekben a professzionális és gyakorlatias eljárásokat részesítik előnyben. Épp ezért a részletes és érthető tájékoztatás híve vagyok, hogy mindig a tényállásnak megfelelő jogi megoldáscsomagot tudjam kidolgozni ügyfeleim részére.

Hivatalos képesítéseim:

  • 2009: jogász diploma megszerzése
  • 2012: közgazdász mester diploma megszerzése
  • 2013: jogi szakvizsga megszerzése
  • 2015: közbeszerzési szakjogász diploma megszerzése (Felelős Akkreditált Közbeszerzési Szaktanácsadó tevékenység, lajstromszám: 00922)
  • 2015: adótanácsadó OKJ képzés megszerzése

Keresse ügyvédi irodámat, ha Ön is minőségi ügyvédi szolgáltatásra vágyik!