Adószakértő, ügyvédi adótanácsadás

Az adózással kapcsolatos ügyek jelentik az egyik legnagyobb kihívást a jogász szakmában az összetett jogszabályi környezet miatt. Debreceni és nyíregyházi ügyvédi irodánkban adószakértő szemmel válaszoljuk meg ügyfeleink adózással kapcsolatos kérdéseit és teljeskörű adótanácsadást nyújtunk a legkülönfélébb adóesetekben. Forduljon hozzánk bizalommal!

Profi adószakértő szolgáltatások: miért válasszon minket?

 

  • Szakértő ügyvédhez fordulhat: dr. Bodó Gergely adójogász és adószakértő megbízható szakmai tudással rendelkezik az adójog területén. 2015 óta kiemelten foglalkozunk cégek adóoptimalizálási folyamataival, végrehajtási és NAV vizsgálati eljárásokkal egyaránt, ezért nyugodt szívvel bízhatja irodánkra adójoggal kapcsolatos ügyeit.
  • Ügyfélközpontú megoldásokat kínálunk: számunkra fontos, hogy a jogi ügyeket az Ön nyelvére is lefordítsuk a konzultációk során. Úgy gondoljuk, hogy egy jogi szolgáltatás csakis akkor lehet sikeres, ha az ügyfelek elégedettségét sikereink mellett közérthetőségünkkel is elnyerjük. Szívesen válaszolunk a felmerülő kérdésekre: forduljon hozzánk bátran az adójogi intézkedések során bármikor.
  • Nincsenek felesleges találkozók: igyekszünk csak a szükséges esetekben behívni Önt irodánkba. Az első megbeszélés után főként telefonon, illetve ha Önnek szimpatikusabb, akkor e-mailen tartjuk a kapcsolatot. A személyes megjelenésre csak dokumentumok hitelesítésénél és az ügy lezárásakor lesz szükség, így Ön mindennapi tennivalóira tud koncentrálni.
  • Teljeskörű adótanácsadást nyújtunk Önnek: szívesen segítünk Önnek akkor is, ha magánszemélyként vagy egy vállalat képviselőjeként fordul hozzánk. Megosztjuk Önnel teljes tudásunkat és személyre szóló megoldáscsomagot dolgozunk ki minden esetben.
  • Tapasztalt adószakértő tanácsadás: több tucat adózási projekt sikeres megoldását tudhatjuk a hátunk mögött, melyeknek köszönhetően kimerítő tapasztalatot szereztünk az elmúlt évek során.
profi adószakértő

Keresse ügyvédi irodánkat, ha adószakértő segítségére van szüksége cégének!

Adószakértő konzultáció

Ügyvédi adótanácsadás adójogász segítségével

1. Méltányossági eljárás lebonyolítása
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal felé méltányossági kérelmet lehet benyújtani, ha fizetési kötelességének elengedését, halasztását vagy egyéb kedvezményeket szeretne igénybe venni. Gyakran adótanácsadó segítségére van szükség, ha az adóhatóság számára alá kell támasztania kérelmét. Ügyvédi irodánk ebben is tud segíteni.

2. Adóoptimalizálás
Az adófizetés optimalizálásával csökkenthető az adófizetés mértéke. Késleltetni lehet az adófizetési kötelezettséget, kedvezményeket lehet érvényesíteni, kevesebb ügyintézéssel és ésszerű költségtervezéssel lehet alakítani a vállalkozások működését. Adóoptimalizáló adótanácsadás szolgáltatásunk keretei között megtaláljuk cége számára a legkedvezőbb adózási formát a jogszabályok maximális betartása mellett.

3. Adóvégrehajtási ügyek
Adóvégrehajtás során kiemelkedően fontos, hogy mindig időben cselekedjünk. Az adójogász számos lehetőséget megláthat a végrehajtási eljárás során a kedvezőbb eredmény elérésére vagy a folyamat megakasztására, hogy időt nyerjen az ügyfélnek. Ugyanakkor ehhez szükséges az adóhivatallal folytatott megfelelő és professzionális kapcsolattartás.

Miért érdemes igénybe venni a NAV méltányossági eljárását?

Kevesen tudják, hogy az Adóhivatalnál egy törvényes jogi eljárás során Ön kérheti adótartozása kedvezményesebb rendezését. Ügyvédi irodánkkal azon munkálkodunk, hogy a lehető legnagyobb engedményt érjük el Önnek a NAV-val folytatott kommunikáció során.

  • Elengedés: leginkább bírság és késedelmi pótlék adónemekben kérhető megfelelő indokolással és annak ügyvédi alátámasztásával.
  • Fizetési halasztás: ilyen esetben, egy későbbi időpontban egy összegben lehet befizetni a tartozást.
  • Részletfizetés: a legkedvezőbb, ha 24-36 hónapon át Ön kisebb összegekben tudja rendezni adótartozását.
  • Pótlékmentesség: az engedélyezett fizetési kedvezményre olykor még pótlékmentesség is kérhető.

Tartozása van az Adóhivatal felé és a likviditás fenntartása érdekében szeretné részletekben fizetni azt? Ügyvédi irodánk segíthet a méltányossági eljárás lebonyolításában: kérjen tőlünk ajánlatot!

adótanácsadás Debrecenben

Kapcsolat